Συγχαρητήρια Χριστιάνα

Η δική μας Miss Neostrom αναδείχθηκε Miss Albania 2016

Συγχαρητήρια Χριστιάνα – Η δική μας Miss Neostrom αναδείχθηκε Miss Albania 2016
July 6, 2016 antonisdok

Η Χριστιάνα αποτελεί το βασικό μοντέλο στην ανανεωμένη εικόνα της Neostrom, και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για τις επιτυχίες της!

Source
Με την ομορφιά της, και το καλλίγραμμο σώμα της ,είχε διαπρέψει στον διαγωνισμό Miss Κρήτη που είχε διεξαχθεί τον περασμένο Δεκέμβριο αποσπώντας τον τίτλο της Α΄ αναπληρωματικής.

miss kriti 2016

Ωστόσο προχθές το βράδυ η Χριστιάνα Σκούρα, που είναι μισή Αλβανίδα και μισή Ελληνίδα στην καταγωγή, κέρδισε ένα ακόμη τίτλο. Σε μία φαντασμαγορική βραδιά στο κάστρο Λέζα της Αλβανίας , κατάφερε να αναδειχτεί το ομορφότερο κορίτσι της Αλβανίας αποσπώντας το στέμμα της ομορφιάς από 31 καλλονές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό Μις Αλβανία 2016.

miss albania 2016

Η νεαρή καλλονή πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίχως και η ίδια να περίμενε ποτέ ότι θα αναδεικνύονταν νικήτρια μέσα σε διάστημα λίγων μηνών όχι ενός αλλά δύο διαγωνισμών που διεξήχθησαν μάλιστα σε δύο διαφορετικές χώρες. Ακόμη και αν έχει στο τσεπάκι της δύο τίτλους καλλιστείων, η 19χρονη Χριστιάνα Σκούρα, έχει βάλει σε προτεραιότητα τις σπουδές της.
Σπουδάζει στο ΤΕΙ της Κρήτης, στο τμήμα των Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολόγων Τροφίμων, μιλάει τρεις γλώσσες και έχει ως στόχο να κάνει μεταπτυχιακό στο αντικείμενό της.
Όσον αφορά το μόντελινγκ, έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές μέσα από επιδείξεις μόδας και έχει πραγματοποιήσει αρκετές επαγγελματικές φωτογραφήσεις, μεταξύ αυτών και η τελευταία φωτογράφιση για λογαριασμό της εταιρίας μας, Neostrom.
Χριστιάνα συγχαρητήρια και σε ευχαριστούμε ειλικρινά που ομορφαίνεις περισσότερο την Κρήτη, τον νέο κατάλογο, το νέο Website και τα Social Media της Neostrom με την παρουσία σου. Πάντα επιτυχίες σου ευχόμαστε!