Υλικά

Χρησιμοποιούμε υποαλλεργικά, φυσικά υλικά με μεγάλες αντοχες

Η εταιρία µας επιλέγει προσεκτικά τα υλικά που χρησιµοποιεί, θέτοντας πάντοτε ως προτεραιότητα την ασφάλεια και άνεση των πελατών της.

Όλα µας τα υλικά έχουν υποστεί αυστηρούς ελέγχους και πληρούν τις προϋποθέσεις υγιεινής.

RS ELASTIC FOAM

Αφρώδες υλικό προηγμένης τεχνολογίας και εξαιρετικής πυκνότητας, προσδίδει άριστες δυνατότητες αερισμού και επαναφοράς. Είναι υποαλλεργικό και η διάρκεια ζωής του είναι μεγάλη.

ΦΥΣΙΚΟ LATEX

Φυσικό καουτσούκ που προέρχεται από εκχύλισμα τροπικού δέντρου. Υποαλλεργικό υλικό που προσφέρει εξαιρετικό αερισμό και μεγάλη ελαστικότητα.

DACRON SOFT

Λευκή αφράτη και υποαλλεργική βάτα που λόγο του εξαιρετικού αερισμού της αποτρέπει την ανάπτυξη των μικροβίων.

COMFORT FOAM

Αφρώδες υλικό με μεγάλο αριθμό κυψελίδων αέρα που προσφέρουν άριστες δυνατότητες αερισμού και ελαστικότητα. Είναι υποαλλεργικό και αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

MEMORY FOAM (VISCO ELASTIC)

Υποαλλεργικό υλικό υψηλής ποιότητας από ελαστική βισκόζη (memory foam) που ανιχνεύει τις καμπυλότητες του σώματος και υποχωρεί ανάλογα με την πίεση που ασκείται σε κάθε σημείο.

ΜΑΛΛΙ ΠΡΟΒΑΤΟ

Φυσικό υλικό που βοηθάει στη σωστή διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος.

SOFT FOAM

Αφρώδες, ελαστικό και υποαλλεργικό υλικό με μεγάλη αντοχή. Διαθέτει ανατομικές ιδιότητες.

ΑΝΤΙΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΒΑΤΑ

Υλικό από βαμβάκι και ίνες πολυεστέρα που προσφέρει πολύ καλό αερισμό και προσαρμόζεται στη θερμοκρασία του σώματος.

ΚΟΚΚΟΦΟΙΝΙΚΑΣ

Φυσικό υλικό που προέρχεται από το περίβλημα της καρύδας. Βοηθάει στον σωστό αερισμό και στην ορθοπεδική συμπεριφορά του στρώματος.

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΤΑΠΗΤΑΣ - FELTRON

Λευκός βαμβακερός τάπητας που προσφέρει ενίσχυση μεταξύ των ελατηρίων και των επιφανειακών υλικών. Έχει υποστεί θερμική επεξεργασία.

POCKET SPRINGS

Ατσάλινα εύκαμπτα ελατήρια ντυμένα ξεχωριστά το κάθε ένα με ύφασμα. Λειτουργούν ανεξάρτητα στηρίζοντας τη σπονδυλική στήλη ανάλογα με το βάρος που δέχεται.

ΦΕΡΜΟΥΑΡ

Τοποθετείται για την αξιοπιστία και την διαπίστωση των υλικών.

ΜΑΛΛΙ ΚΑΜΗΛΑΣ

Οικολογικό υλικό από φυτικές βαμβάκι και ίνες καμήλας . Έχει υποστεί θερμική επεξεργασία και διαθέτει ιδιότητες πολύ καλού αερισμού. Λειτουργεί μονωτικά ανάμεσα στα ελατήρια και τα επιφανειακά υλικά.

MISTRAL

Υποαλλεργικό υλικό ειδικά κατασκευασμένο για να διατηρεί πάντα την ίδια απόσταση μεταξύ των υλικών ανεξαρτήτως βάρους σώματος με αποτέλεσμα τον τέλειο αερισμό του στρώματος.

ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Αποτελούν βασικές διόδους εισαγωγής και εξαγωγής του αέρα και λειτουργούν ως ασπίδα κατά των μικροοργανισμών.

BONNEL SPRINGS

Το κλασικό ελατήριο κατασκευασμένο από ατσάλι για μεγάλη ελαστικότητα και ανθεκτικότητα.

ΥΦΑΣΜΑ 3D MATERIAL

Πρόκειται για ένα υλικό προηγμένης τεχνολογίας που επιτρέπει τον εξαιρετικό αερισμό στο εσωτερικό του στρώματος, με αποτέλεσμα να αποτρέπεται ανάπτυξη των μικροβίων και να διατηρείται η υγιεινή του στρώματος σε υψηλά επίπεδα.

ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΛΑΒΗ

Όλα τα στρώματα διαθέτουν 4 λαβές που διευκολύνουν τη μεταφορά και τη σωστή τοποθέτηση του στρώματος στη θέση του.

ΥΦΑΣΜΑ MATLASE

Ύφασμα Stretch, με βαμβακερή και υποαλλεργική επεξεργασία και πιστοποίηση ECO-TEX. Η απαλή του επιφάνεια προσδίδει άνεση στον ύπνο και προστασία από ακαρια σκόνης και μικροοργανισμούς.

CLOUD FOAM

Αφρώδες υλικό με μεγάλο αριθμό κυψελίδων αέρα που προσφέρουν άριστες δυνατότητες αερισμού και ελαστικότητα. Είναι υποαλλεργικό ανιχνεύει τις καμπυλότητες του σώματος και αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών

Αν έχετε κάποιες απορίες σχετικά με την συντήρηση και φροντίδα του στρώματος σας, επισκεφθείτε την σελίδα με τις συχνές ερωτήσεις.

Επίσης, αν θα θέλατε μας κάνετε κάποιες συγκεκριμένες ερωτήσεις για το στρώμα σας, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε στο [email protected]